BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 20, 2009

Selamat Hari Raya

Selamat Hari Raya.
Maaf Zahir Dan Batin Ikhlas Dari
Mustafa Saearani Mohd Saaid

Saturday, September 12, 2009

Excitement Week

Banyak giler perkara yang menarik dalam minggu ni.Kakak aku dah melahirkan anak die yang pertama,its a baby girl.Nama die Faridatulhusna.islamic giler kan.Aku suruh kakak aku letak MARY kt tengah-tengah nama die pastu kakak aku ckp MENGARUT LA AWAK MUS!?aku rasa sedap ape,FARIDATUL mary HUSNA,LoL.Raya pun nak dekat kan,mungkin itu yang membuatkan lagi seronok kot,tapi sebelum aku nak tempoh hari raya tu banyak juga la halangan yang terpaksa aku tempohi,Contohnya:

  • exam mid term koir
  • exam mid term bel
  • exam mid term ctu
  • exam mid term malaysian music
Hari jumaat lepas aku dan seluruh warga badge part 2 diploma muzik berbuka puasa di McDonalds seksyen 3 bersama-sama lecturer yang di sayangi.Yang rajin anjurkan benda-benda macam ni budak-budak perempuan la,sape lagi kalau bukan Sofia,Hawa,Fatin.Thanks to Miss Kat,En.Zakey,dan En.Yazid.Actually ramai tau lecturer yang yg kitaorang ajak tapi make it cuma 3 org jer,mungkin lecturer-lecturer yang lain busy kot bersama keluarga masing-masing.The best part is their sharing their experience,pahit dan manis diorang as a student same like i do.Aku duduk dekat dengan Miss Kat so die bercerita la experience diemasa die diploma,degree,master sume,Yang paling best masa dia cerita when shes at New York dulu for further her master,I think shes really inspired me a lot.Impian aku sebenarnya nak further study dekat New York tapi belum tercapai lagi.Only my close friends know how im obssessed about New York,Macam bongok jer kan.Tapi itu la pembakar semangat untuk aku berusaha dan berjaya.atleast ade something yang boleh kita motivate kan untuk diri kita,betul tak?

So having a talk to Miss Kat is really a big pleasure for me.Actually Lady Gaga,Mary kate and ashley olsen and ada few names yang Miss kat sebut tapi aku tak ingat,actually they are in the same University.Banyak lagi yang Miss Kat cerita tapi tak larat pulak nak tulis kat sini sebab banyak sangat,bayangkanlah dari pukul 6 lebih sampai pukul 9.30 kitaorang lepak kat McD tu.I want to thank to Miss Kat sebab banyak bagi kata-kata semangat untuk kita terus berusaha dan berjaya,i really appreciate it.


Majlis Berbuka Puasa Di McD



Wednesday, September 2, 2009

My First Experimentation Of My Masterpiece


Masa first time aku tengok baju ni,i was like,what the hell?bapak tak elok,pelik pulak tu,dah la colour dia oren,besar pulak tu,standard nigga jer yang pakai baju-baju jenis macam ni,baju ni aku nampak dekat wardrobe bueh kaseh,but then baju ni sebenarnya Paan yang punya.Memang besar giler babi,saiz dia aku rasa XXXXXL.Dalam beberapa minggu lepas tu,tiba-tiba jer idea aku datang untuk tangkap gambar semua housemate aku pakai baju yang sama with their signature pose.Dalam gambar ni aku nak tonjolkan macam back to basic in sophisticated way,aku tak nak menampakkan kesempurnaan,but then in,hype,young,and fun.LoL

Me,myself and I



Akmal


Azad



B.k(Bueh Kaseh)



Paan



Yus


Thanks to:-
  • Aku sendiri sebab tak de kerja
  • Akmal
  • Azad
  • B.k(bueh kaseh)
  • Paan
  • Yus

Actually aku saja jer nak letak gambar dekat bawah ni,LoLpadahal tak de kena mengena pun dengan tajuk,actually yang ni aku curi vivian punya.This message is for the ladies

Saturday, August 29, 2009

Allahyarham Saearani Mohd Saaid

Hari ini genap setahun ayah aku meninggalkan dunia.
Semoga rohnya dicucuri rahmat dan di tempatkan bersama orang-orang yang beriman
Amin.
Al-fatihah

Friday, August 28, 2009

Di Hari Studio Exam Aku Dan Semalam

  • Aku rasa upset giler babi dengan performance aku untuk mid term studio exam ni
  • Aku tak tahu pulak ada sight singing,memang terkejut giler tetiba jer ada
  • Rakan-rakan seperjuangan vokal aku pun semua upset lepas diorang keluar daripada bilik exam tu
  • Dah la budak2 vokal badge aku tinggal 4 orang jer,actually 5,tapi sorang lagi dah tukar dari vokal ke clarinet
  • Aku rasa markah aku mesti sikit
  • Malam sebelum exam tu,kawan aku ajak pergi jalan-jalan,Time tu semua housemate aku dah habis exam kecuali aku jer,kawan aku akmal siap balik sarawak lagi.Time yang kita orang nak keluar tu around 3 am kot,nasib baik exam aku pukul 2.30 petang,aku pun ikut jer la,daripada tinggal rumah sorang-sorang,takut juga aku,time tu azad dengan dengan vivian dah keluar jalan-jalan cari makan,lepas tu bueh kaseh bawa kitaorang lalu dekat haunted mansion dekat seksyen 12,rumah tu besar giler babi,tak tahu nak describe macam mana,memang scary giler la,dah la time tu malam jumaat pulak tu
  • Then lepas puas ronda2,kitaorang makan dekat seksyen 7,kedai macha ape ntah namanye,aku pun tak ingat
  • Kitaorang sampai rumah dalam pukul 4 lebih macam tu,sampai jer rumah,azad dengan vivian dah ada dekat rumah.diorang beli nugget kfc and ayam mcdonalds,terbalik kan,sepatutnya ayam kfc nugget mcD,tapi sebaliknye pulak
  • Lepas jer makan-makan,aku pun tido,aku rasa time tu dalam pukul 5 lebih kot
  • Berikut adalah ragam-ragam tak senonoh aku

Malam sebelum exam,runsing memikirkan lagu-lagu yang akan dibawa
(actually baju oren tu baju paan,bila aku pakai jer baju tu aku rasa macam carrot jer)


Keesokan harinye,baru bangun tidur,Muka ku aneh

Sebaik aku sampai saja di bilik exam

Cuak kot time nie,Dah la aku yang orang yang pertama

Dunia ku gelap gelita selepas aku keluar dari bilik exam tersebut(lecturer aku dan second examiner tidak menunjukkan reaksi yg positif lepas aku nyanyi)

Yang ini seperti biasa,pose-pose lepas exam

  • Next week im gonna post a picture of my housemate wearing a 'Baju Carrot'.Serius lawak giler,just wait and see.

Thursday, August 27, 2009

Ku Katakan Dengan Indah

Actually saja jer nak hantar video2 aku nyanyi,tak sedap mana pun,tapi untuk suka-suka jer.This is my first video untuk aku letak dekat blog aku,Actually the first video untuk aku letak sebenarnya lagu sepasang kurung biru,but then quality video tu macam haram,so tak jadi nak letak,aku save video tu as a draft,tak pe la,maybe next time aku re-made balik lagu tu then aku post dekat blog,sebab lagu tu lagu favourite raya aku.Dalam video nie aku nyanyi lagu peter pan,ku katakan dengan indah.Yang accompanied aku untuk lagu ni,Yus.Selalu nya bueh kaseh,Tapi dalam video nie yus plak,sebab time ni,bueh kaseh tengah praktis lagu dia untuk studio mid ter exam.Dalam video nie plak ade juga terselit2 suara2 atau bunyi2 aneh yg menjengkelkan daripada mister Paan.Geram betul aku dengan dia tu.But anyway all happen in this video is spontanious,so i hope u guys enjoy.

video

Wednesday, August 26, 2009

Tukar Instrument

Aku makin,Keliru

  • Tak tahu la kenapa tiba2 pulak terdetik di hati aku untuk tukar instrument
  • Mungkin aku tengok kawan aku main cello kot,lepas tu aku try main cello dia pulak,terus jer jatuh hati dekat cello,rasa macam lain jer,tak macam bile aku try instrument2 yang lain,aku rasa macam biasa jer,tapi bila dengan cello,rasa macam fall in love with someone
  • Tapi bila difikir-fikirkan balik,banyak akibat dia kalau nak tukar instrument,contohnya nanti tak boleh grad on time,tak boleh showcase on time,dan banyak lagi la
  • So bila dah fikir masak-masak,i think i need to stick on vocal jer,but then still confuse lagi,LoL,tapi tak apa la,i can take cello as a minor instrument,so theres nothing for me to worried about,belajar jer semampu mana yang boleh.

Aku dan Steffie aka Khung

Tuesday, August 25, 2009

Menjelang Studio Exam Di Fakulti Muzik

  • Kalau dekat fakulti aku,time studio exam memang ramai giler orang dekat fakulti,kalau time hari2 biasa tu,memang harapan r nak nampak orang.ade tu ade la,tp sikit jer la orangnye
  • Lepas tu,kalau time studio exam,semua kelas cancel kecuali bel dgn ctu,sebab bel dengan ctu kan subjek under uitm,kalau macam subjek muzik kn subjek under fakult
  • Memang jelas kelihatan la fakulti muzik tu alive walaupun dah mlm
  • Aku pun saja jer nak menyibuk dekat fakulti tu di malam2 hari,memang meriah giler r
  • kalau vocal students x payah nak praktis kt studio segala bagai,sebab kitaorg boleh praktis dekat mana2 even di tepi2 jalan pun ok,cuba korang imagine ek orang main double bass ker tuba ker dekat tengah2 jln,bukan psycho ker namanya tu.

  • Kawan aku,Sarah.Die asalnye main piano,Lepas tu dia plan nak tukar vokal but then now,shes playin cello,agak style juga la die main cello
  • Bile aku tgk die main cello,rasa mcm interest giler utk main cello
  • Aku rsa mcm nk blaja jer cello as a minor instrument besides piano,sebab piano kan memang ade connention dgn voice
  • Aku nak simpan duit la,nk beli cello,hehe
  • Tapi first of all ak kena mahirkan la piano dulu sebelum nk move on ker another instrument
  • Exam aku hari jumaat nie,aku risau sangat sebab lagu tu tinggi juga la,Lepas tu vokal exercise,vokal exercise memang tinggi giler note dia,huhu,takut pecah jer suara
  • Ape2 pun good luck for me untuk studio exam.all the best mus.

LoL..

Saturday, August 22, 2009

Ramadhan datang lagi

dari kiri mus,yus,akmal gundam
  • First ramadhan ak celebrate dkt family aku
  • 3 org housemate ak x blik kampung,so diorang stay shah alam(yus,paan,akmal)muke diorang ade kt gmbr2 untuk post ak yg nie
  • Semalam my housemate semua pegi tarawikh kecuali aku,wakaka
  • Malam Khamis tu nasib baik sempat jalang2,haha(karaoke jer pun pstu makan donut big apple,itu pun kt shah alam jer)
  • Aku risau dgn markah theory music,aku harap dpt ok la result die
  • My studio mid term ari jumaat depan,wuahaha,takut nye.
  • Aku dah start blaja piano ari rabu lepas,quite hard but fun,rasa mcm x sabar jer nak masuk kelas untuk the next lesson
  • My housemate Azad,balik johor untuk amik kereta die,maknanye tiap2 mlm la kite sume bley pergi party
  • Aku plan esk ak nak blik shah alam kot,nak berbuka puasa dgn housemate aku plak

Mus&Paan sambil menikmati donut

Wednesday, August 19, 2009

Rama-rama dalam perut(gementar)

  • Hello crazy bitch,lama giler x tulis ape2,busy mode.
  • Mid term studio exam and forum dh nk dekat,so takut giler.
  • I need to memorise the lyric,the melody,the dynamic and the accompanied,nasib baik accompanied dah ade.
  • Duit ptptn ak pun makin lama makin sikit,nasib baik aku manage duit aku btl2,klu x,mmg satu hari jer duit tu bleh hbs.
  • Actually byk gk bnda yg mengarut aku beli,wakaka.i dont want to mention ape yg aku beli and how much i spent for buy all the thing,biar jd rahsia,only my housemate know.aku rsa ak beli semua bnda2 tu pn actually its a investment.Tak menyesal pun.
  • I got my aural quiz test mark,its sucks.(geram giler)
  • Jumaat nie quiz theory,takut giler.huhuhu
  • This saturday is start la kn bulan puasa,x sabar giler nk puasa dan membuat amal ibadah(tipu jer sume nie)

Dari kiri B.K(bueh kaseh),Aciq Romero,Mus

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN,SEMOGA RAMADHAN ANDA MENJADI YG TERBAIK DRPD TAHUN LEPAS,AMIN

Saturday, August 1, 2009

Nokia e71

  • T0day im going back to shah alam
  • Tomorrow nak pg shopping sebab duit ptptn dh msk
  • Cant wait for tomorrow
  • Still tgh fikir nk beli handphone ker x nk?
  • Nokia e71 idaman ku
  • Ikut hati memang la nk beli
  • Tapi kena fikir budget plak
  • I need to think and decide whether im gonna buy it or not

Nokia e71

Thursday, July 30, 2009

Pizza hut Tg.malim

30.7.2009
  • Tadi makan pizza hut dekat Tg.malim
  • Actually,pizza hut kt tg.malim tu baru jer buka,so excited la nk pg kn,bnda baru,sume org suke
  • Hang out dgn my BFF
  • I ate pepperoni delights for the toppinngs and My friends ate Hawaiian tuna(rasa mcm makanan kucing jer)
  • Harga die rm12.50,LoL,x termasok caj2 aneh
  • Layanan yg diberikan kurang memuaskan
  • Orang pun masih ramai lagi sebab pizza hut tu baru buka kan
  • Kena la duit ptptn x masok lg
  • X bry lg yuran uitm,haha,mgkn esk kot
  • Otak still mcm blur2 lg la,dont know why
  • And the last thing is,x sabar nk blik shah alam,bosan giler duduk kt tg.malim,its like hell

lata Iskandar

Sunday, July 26, 2009

Piano Lesson

  • Bile la aku nk start blaja piano
  • Basic theory dah ade sikit
  • Sofia pun dh ajar cara2 nak bermain
  • Buku sofia yg basic piano tu pun aku dh fotostat(x de duit nk beli buku original)
  • Cuma x praktis jer lg
  • Bile la nak praktis?
  • Bile la nk start daftar kelas
  • Kebetulan pulak sofia pun nk blaja kt yamaha music school,maybe ak bley follow die
  • Kena cari masa yg lapang untuk aku belajar
  • Target aku,nak amik grade 8 dalam vokal,piano,theory(usaha tangga kejayaan)
  • Major vokal,Minor piano

Gambar di atas tiada kena mengena dengan tajuk ok!
kepada sesapa yg main double bass,jgn judge ape2 on this pic k,its just for fun,aku tau cara pegang bow sume salah,tp ak sja jer nk pose

Friday, July 24, 2009

UiTM H1N1

  • UiTM shah alam cuti sebab H1N1
  • Banyak lagi tempat di tutup sebab H1N1,tapi bt ape ak nk tau tmpt2 lain,i dont even care
  • H1N1 made my day even worse
  • Housemate aku di suspek
  • Masa dlm keadaan die di suspek tu,ak selamba jer minum air die with the same straw,makanan die with the same spoon.LoL
  • Nasib baik die x kena,klu x,Ak pn skali H1N1
  • Bosan kot ,tak tau nak buat ape
  • Umpama macam cuti x kena tempat
  • Its a Bullshit bitch

Wednesday, July 15, 2009

Semester 2

  • Tak sangka ak dh jadi senior,haha
  • Lain giler perasaan klu time jadi senior kt sekolah dgn Universiti
  • Bangga jer,hehe
  • Belajar pun makin susah
  • Lagu yang ak dapat pun mencabar giler
  • Masalah2 sekeliling
  • Makin akrab bersama teman2 serumah
  • Quite fun bile kt rumah sewa tu,Feels like rumah tu mcm rumah kedua plak
  • Kalau ade kt tg.malim,rasa x sabar jer nk blik shah alam
  • Aural skills damn hard(puke)
  • Kokurikulum on weekends,mcm palat jer
  • Nak online pun susah,sebab rumah sewa x de wifi
  • Busy,Busy,Busy

Thursday, July 2, 2009

Shah Alam,Here I Come

Hari ini aku balik Shah Alam.
Memang x sabar nak duduk rumah baru.
Excited bout it.
So,Lepas nie jarang la online,x mcm selalu.
And nk tgk transformers 2 with my bro,yahoo.

tema gambar ini adalah kembali ke universiti.LoL

Wednesday, July 1, 2009

Bye Bye Tanjung Malim

Sepatutnye aku balik shah alam ari nie,tapi ade byk yg menghalang,thats why la x jd.Aku sempat la gk jumpa my BFF's before aku balik shah alam.Im gonna miss u zainal and fatin.Huhu-sad mode-.Malam td Yus call aku,die ckp die dh cuci rumah sume,termasok la tandas.Thnks Yus.

Pstu die ckp aircond dkt rumah tu sejuk giler.hahaha.Itu la pn yg nk didengar.Haha.
By the way,thnks tau yus sebab cuci rumah,Esk ak smapi la Shah alam,dont worry k,ak pn risau gk ko tggl sorang2 kt rumah tu,dh la seksyen 17 terkenal dgn ragut,pukau,pecah rumah mcm2 lg la.So take care of yourself k.Cant wait nak blik esk.Yuhuu.

Tuesday, June 30, 2009

Alahai Universiti

Hello,saja jer nk tulis benda2 bodoh.Hmm,x tau sebenarnye nk cerita psl ape,tp memandangkan semester baru nak buka,x sabar rasanye nak start belajar.Klu tgk jadual utk second sem nie mmg agk pack la,tp nasib baik rumah sewa dkt dgn fakulti,jalan kaki jer.Duit pn x pyh keluar untuk tambang bas setiap hari.Rasanye x terlambat kot klu aku nk ucapakan tahniah kepada sume yg dpt msk universiti,maktab,matrikulasi dan yg sewaktu denganye.Life korang akan totally berubah sebaik saja menjejaki tmpt2 tersebut.LoL(mcm tempat maksiat jer bunyinye).

  1. Yg pertamanye korang akn lebih bebas,tp korang kena ingt,tujuan korang dtg ke universiti,bkn untuk bersosial secara berlebihan,tetapi untuk belajar,ingt tu.Nak sosial boleh,memang x salah,tp kena pndai control k.
  2. Jangan terlalu byk main,nnti terabai pelajaran,then failed exam,kena dismiss.Ayat dismiss tu memang ayat yg paling ak sendiri takut untuk dgr.Tambah2 lg failed,klu mcm ak sbg pelajar muzik kt Uitm,klu fail satu subjek,kena byr Rm100.x berbaloi lansung,fikir-fikirkan lah.
  3. Maintain kn pointer or Upkan lagi.Baru cool.Baru la pelajar gemilang,terbilang(stupid jer ayt)
  4. Jangan melawan lecturer,Hormat lecturer k.Once ko x hormat lecturer yg ajr korang,korang just wait and see la kt result korang,ak no komen.LoL
  5. Rajin2 lah bt assignment k.
  6. Pandai2 la balancekan untk bercinta dgn study.

    Ak saja jer nk share dgn korang,ak nie pn bukan lah pelajar yg cemerlang sgt pn,tp pengalaman yg menjadikan ak lebih baik drpd yg sebelum nie.Pointer ak pn 3,19 jer,So next sem kena kaw2 la nk dpt dekan,Klu x confirm kena marah dgn abg ak.

Monday, June 29, 2009

Rumah Sewa(Luar Flat Dalam Kondo)

Hello2.Dah lama giler x post ape2,busy sikit la.Biasalah nk buat preparation untuk masuk semester baru kan,dah la x dpt kolej,so kitaorg kena cari umah sewa.Hari isnin lepas,me and my friends,yus dgn paan dah deal dgn orang rumah nie nama die En.Hisham bitch.Sampai jer shah alam,kitaorg terus naik bas ke seksyen 17.Then i call my friend,sofia lepak sekali kt 17.Nak dijadikan cerita,Yus pn call la En.hisham nie,lps tu die kta tggu lg 5 minit nnti die call blik.After 30 minit,die x call2 pn,then yus pn call la die blik.Pstu die ckp rumah yg dekat 17 tu x de plak,yg tinggal kt 19 jer,OMG,19 tu jauh kot.Lantuiy(mencarot bahasa cine,mksd die penis).

Time tu kitaorg memang dh cuak giler,dh la dtg dr jauh,then x de hasil ape2,quite sad la.Pastu sofia cadangkan kitaorg tgk2 dulu area2 seksyen 17 mana tau ade kosong kn.Kitaorg pn pusing la punya pusing,area2 rumah teres memang dh x de la,Then kitaorg usha rumah flat plak.Ade 2 rumah untuk disewa,Time tu memang rasa lega skit la.Pastu kitaorg call owner kedua2 rumah tu.Rumah yg first kitaorg call,die x terima lelaki klu nk ddk rumah die,Nasib baik la yg second one tu terima lelaki sebagai penghuni rumah die.

After 25 minit owner rumah pn dtg.So kitaorg check2 la rumah tu kn.Seriuosly its unbeleivable.Memang cool giler rumah tu.Luar flat dalam kondo kot,LoL.Ade aircond,dapur,full kabinet kt dapur,then tandas die pun bersih.So kitaorg decide blik nk ke x rumah tu kn,then the answer is YES. Thnks tu Sofia jga la sebab bawa kitaorg usha2 rumah.Klu x mmg x tau la ape la nasib kitaorg.Homeless kot.nnti klu sempat ak upload kn gmbr rumah tu.

Tak tgk lagi Transformers 2.HuHuHu.

Sunday, June 28, 2009

Taking Back My Love-Enrique feat Ciara

(Red one, Ciara)

(Enrique)

Go ahead just leave,
Can't hold you,
You're free
Here, take all these things,
If they mean so much to you
I gave you your dreams
'Cause you meant the world
So did I deserve
To be left here hurt?

You think I don't know
(uh huh)
You're out of control
(uh huh)
And then I'm finding all of this from my boys
Girl, you're stone cold
(uh huh)
You say it ain't so
(uh huh)
You already know I'm not attached to material

I'll give it all up, but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much, but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love, my love
My love.

Yeah
What did I do but give love to you?
I'm just confused as I stand here and look at you
From head to feet
All that's not me
Go 'head, keep the keys
That's not what I need from you

You think that you know
(I do)
You've made yourself cold
(Oh, yeah)
How could you believe them over me?
I'm your girl
You're out of control
(So what?)
How could you let go?
(Oh, yeah)
Don't you know I'm not attached to material?

I'll give it all up, but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much, but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love, my love

I'll give it all up, but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much, but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love, my love

So all this love I gave you, take it away
(Uh, uh huh)
You think material's the reason I came
(Uh, uh huh)
If I had nothing would you want me to say
(Uh, uh huh)
You keep your money, take it all away

I'll give it all up, but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much, but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love

I'll give it all up, but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much, but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love

I'll give it all up, but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much, but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love, my love

Ooh, my love
Ooh, my love




I hope u guys enjoyed to hear the song.

Saturday, June 20, 2009

iT's My Birthday Bitch

HAPPY BIRTHDAY
NOW IM 19

A MILLION THANKS TO:-
ALANG
ZAINAL
MAMA
ALONG
UDA
ABG LONG
ABG UDA
EISYA

TO MY FRIENDS YG DTG:-
FATIN
LELA
LISA
ENDRA
KAKAK
ADIK
FAZLAN
SUHANA


DEDICATION:-
ALANG:thanks 4 making the birthday party
MAMA:thanks sebab masak sedap2
ALONG:thanks 4 da hazelnut cheesecake,i love it
MAMAK ACA:thanks sebab masak chicken chop and the christian dior perfume
ZAINAL:Thanks sebab byk tolong ak,kire ko babu ak la.LoL
ZAINAL AND FATIN:thanks 4 a great suprise and make my hair look fierce.
ENDRA:thanks sebab belanja aku karaoke
MEL:thnks for the spagetti,i love it
TO EVERYONE YG WISH BIRTHDAY TO ME KT MYSPACE,MESEJ,FACEBOOK,THANKS A LOT. BANYAK SANGAT NAMA,I CANT REMEMBER.


THE PICTURE:-

Tuesday, June 16, 2009

The Confession Of A Black Babu

Dah lama giler x post ape2 kn,hmm,a past few week x de cerita menarik pn,selain result UiTM keluar,hehehe,my result just ok la,dapat 3.19,quite sad sikit sebab x dpt dekan,huhuhu,kawan2 aku punya la ramai dpt dekan,jealous giler,but jealous in a good way la.Memang next sem ak akn pulun and study kaw2 pya la utk dpt dekan,too all my MU110 friends,better be watch out.LoL.
Sepanjang minggu nie memang x de buat ape2 aktiviti pn,just hang out with my BFF,then kitaorg masak onion ring,Fatin yg masak,zainal pun tolong gk(tolong menyibuk).LoL.
Actually aku x tau nk cerita pasal ape,maybe pasal exam kot.hmm,i guess no,how bout friendship?hmm,lg x best,hmm,i think i dont want to say ape2 la,thats it for today,bye2.

Monday, June 8, 2009

Married oh Married

Cuti sekolah nie memang byk btl org kahwin kn,sana kahwin,sini kahwin,invitation perkahwinan org bg kt family ak pn x putus2,x lalu plak nk pergi sume.klu relatives yg kahwin bru aku pergi,klu org2 yg ak x knl aka strangers,memang harapan r klu nk pergi,x de keje.membosankan lagi ade la.

Muka toye,malas giler nk pergi kenduri.


Tgk!aku senyum pn x ikhlas.Senyum tipu


Actually aku baru jer blik kenduri kahwin nie.Pstu singgah umah kakak ak jap. Makan2 sume.Memang bapak kenyang giler perut aku nie.Senak nak mampos,keje asyik melantak jer,mana x senak.So sape yg dh kahwin tu dan nk menghadapi mlm pertama,hadapilah ia dgn tenang,jgn gelojoh dan jgn terlalu HARDCORE sgt,nnti terkoyak.
OpppS.SoRry

Sunday, June 7, 2009

Famous Amos

Actually ak sja jer nk post benda ntah ape2 ari nie,hmm,ak asyik2 kena perli jer dlm blog kwn ak nie,nie die pya url,http://shittoons.blogspot.com/,actually die nie Best Fucking Friend ak.X phm btl ak,runsing dibuatnye.Tapi ak x take it seriously,sebab aku tau yg die Suka main2.Actually yg die post tu ade gk betulnye,LoL.Sape yg x nk jd Famous,semua org nk kn.Tapi ade sesetengah tu bila dh Famous,diorang rasa menyesal sebab diorang nk blik life diorang yg mcm dlu,for being an ordinary person.Tapi kenapa ek bleh jadi mcm tu? Ini adalah diantaranye.


1.Worst Case Scenario Caught on Picture(LoL)


2.Sape yg dpt kawan mcm palat,sat gi bila tgh minum,clubbing,mabok,or time tu plak terSTONER,then kawan yg palat nie pg SNAP,pastu sebarkan kt internet(Lately byk berlaku kt malaysia)(video mawi stone,x tau btl ke x)



http://www.youtube.com/watch?v=9lArlF9ctpY


3.Papaazzi everywhere(Rihanna dengan Chris Brown Kt KFC Tg.malim)



4.Nak bersosial lebih2 pn x bleh,cuba klu time jadi org biasa dulu,x de pn kluar paper di cop liar ke ape ker,ni klu dh jd celebrity,dicop plak mcm Paris Hilton,Lindsay Lohan,Britney Spears,Kesian kn.Ape salah nye sekali sekala having fun(actually time nie diorang on the way nak mandi sungai canai)




In my oppinion, memang susah bila dh jadi famous,This is what they pay for being famous.



Actually lps beberapa minit,fatin ada komen,this is what she said:-
hahahaha...kfc tg malim, sungai canai..damn tanjong malim is feymes among hollywood celebrities..wooo!(sebenarnya britney ngan hilton bff aku, diorang slalu come over to my house and lepak2 togetherrr.. Doin lesbo stuf.. its kinda fun)

Saturday, June 6, 2009

Heartless

Kanye West Wannabe

Heartless-Kris Allen (American Idol 9)

In the night I hear 'em talk,
The coldest story ever told,
Somewhere far along this road
He lost his soul
To a woman so heartless...
How could you be so heartless... oh
How could you be so heartless?

How could you be so,
Cold as the winter wind when it breeze yo
Just remember that you talking to me yo
You need to watch the way you talking to me you know
I mean after all the things that we been through
I mean after all the things we got into
And yo I know of some things that you ain't told me
And yo I did some things but that's the old me
And now you wanna get me back
And you gon' show me
So you walk around like you don't know me
You got a new friend
Well I got homies
But in the end it's still so lonely

In the night I hear 'em talk,
The coldest story ever told,
Somewhere far along this road
He lost his soul
To a woman so heartless...
How could you be so heartless... oh
How could you be so heartless?


How could you be so Dr. Evil
You're bringing out a side of me that I don't know
I decided we weren't gonna speak so why we up 3 a.m. on the phone
Why does she be so mad at me for, homie I don't know she's hot and cold
I won't stop, won't mess my groove up cause I already know how this thing goes,
You run and tell your friends that you're leavin' me
They say that they don't see what you see in me
You wait a couple months then you gon' see,
You'll never find nobody better than me

In the night I hear 'em talk,
The coldest story ever told,
Somewhere far along this road
He lost his soul
To a woman so heartless...
How could you be so heartless... oh
How could you be so heartless?


Talkin', talkin', talkin', talk,
Baby lets just knock it off
They don't know what we been through
They don't know 'bout me and you
So I got something new to see
And you just gon' keep hatin' me
And we just gon' be enemies
I know you can't believe
I could just leave it wrong
and you can't make it right
Im gon' take off tonight
Into the night...

In the night I hear 'em talk,
The coldest story ever told,
Somewhere far along this road
He lost his soul
To a woman so heartless...
How could you be so heartless... oh
How could you be so heartless?

I keep hearing and sang this song,quite addicted,i think kris allen version is better than kanye.