BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 1, 2009

Hari Yang Melelahkan

Hello sahabatku sekalian.Kita jumpa lagi di dalam blog ak yang bapak palat dan huduh.Sebenarnye aku baru balik dari Damansara,Amik lappy aku,Dah la naik moto plak tu,dari Tg.Malim ke Damansara then dari damansara ke Klang,memang penat giler.Semalam x sempat nk post ape2.Ari nie ak post kn cerita ak utk ari ni dgn semalam.


Isnin:1-june-2009


Aku bgn pkl 12.45 klu x silap,sebab kwn ak dtg umah.Makhluk kat bawah nie nama die Zainal,die nie hantu sebenarnye.Wakaka.Klu x silap aku die baru balik dari sekolah kot jumpa mak angkat die,Cikgu Chemistry aku.Then die ajak aku pegi karoke and byr bill kt Tm point.Pastu amik Marka(Fatin) die kitaorg karoke skali.Seronok giler.Nari2 sume.Pastu aku pergi kedai mamak.Mamak 24jam(mamak singam),Klu time die jga kn,die bg kitaorg aym dlm kuah curry la ,thosai biasa die bt mcm thosai tisu,byr dgn hrga thosai biasa iaitu rm1.oo.Pstu gossip dgn kitaorg pasal Siti Nurhaliza la.Mcm2 die tau psal Siti.Kira siti ni memang FAMOUS la..Lps jer lepak mamak,kitaorg pergi Tasek Proton City.Tg.Malim,tu jer la pn tmpt yg menarik pn.Bosan kn.Pstu blik jer dr tasek proton,aku tidur umah zainal,mak die sporting giler,lawak plak tu.Pstu mlm tu kitaorg lapaq,then msak telur,pstu bt roti bakar.cool kn.



Zainal hantu(tgh call fatin)



TM point Tg.Malim


My Beloved Fucking Dammed Asshole School




Karaoke
(x byk sgt gmbr,sorry)


Mamak 24 jam
actually yg ni la singgam


The Lake Of Proton City


Masak Time(dapur umah zainal)












2.june.2009

Ari nie amik lappy kt Damansara,pstu pg rumah zainal jap kt klang untuk beradu.Masa on the way blik tu,kitaorg singgah jap kt Restoran Jejantas Sg.Buloh untuk makan.Zainal dgn Fatin mkn Burger king,ak mkan A&W,sebab nk mkn HORNY dog,LoL.Ak nk ucapkan terima kaseh teramat sgt kt korang sebab sudi teman aku pg amik lappy ak,dh la jauh plak tu kn,bernanah juboq masing2,naik moto kn,fhm2 jer la.Jasa korang akn ku ingt smpai ak menutup mata.Bff(best fucking friends)for ever.


Love both of you



Mustafa Saearani Mohd Saaid

2 comments:

Anonymous said...

Firstly, limau aiskau macam lauce. (lucah)
[lol itu yang first2 nampak kan]

Secondly,asal banyak gambar zainal?
U pervert gayboy.. =) hehehe(gelak its britney bitch)

Mustafa Saearani Mohd Saaid said...

hahaha..
ko tau kn,die kn suka interframe,mcm x fhm plak..
ya,the limau ais look likes a penis with 2 dingling balls..
LoL