BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 3, 2009

Boring

3.june.2009

Hari x de ape2 cerita yg menarik untuk aku kongsikan pada pembaca2 blog aku.Sepatutnye pagi nie aku pergi jogging kt tasik proton city,pastu tgk jam dh pkl 3 lebey petang(actually baru bgn sebenarnye)LoL,then ak tgk kt fon aku byk missed called and mesej.Sorry guys

Tasik Proton City(the place that i supposed to jog this morning)nice view dont cha.

Aktiviti harian aku klu x de ape2,just online jer la,online,online,online.x de keje lain.Lepas online makan,lepas makan,tidur..hahaha.Normal la tu kan,anak remaja,memang macam tu.

1 comment:

Fatin Rashidah said...

itu je ke ko nak post?
tahi, menyesal baca.
lol