BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 30, 2009

Pizza hut Tg.malim

30.7.2009
  • Tadi makan pizza hut dekat Tg.malim
  • Actually,pizza hut kt tg.malim tu baru jer buka,so excited la nk pg kn,bnda baru,sume org suke
  • Hang out dgn my BFF
  • I ate pepperoni delights for the toppinngs and My friends ate Hawaiian tuna(rasa mcm makanan kucing jer)
  • Harga die rm12.50,LoL,x termasok caj2 aneh
  • Layanan yg diberikan kurang memuaskan
  • Orang pun masih ramai lagi sebab pizza hut tu baru buka kan
  • Kena la duit ptptn x masok lg
  • X bry lg yuran uitm,haha,mgkn esk kot
  • Otak still mcm blur2 lg la,dont know why
  • And the last thing is,x sabar nk blik shah alam,bosan giler duduk kt tg.malim,its like hell

lata Iskandar

Sunday, July 26, 2009

Piano Lesson

  • Bile la aku nk start blaja piano
  • Basic theory dah ade sikit
  • Sofia pun dh ajar cara2 nak bermain
  • Buku sofia yg basic piano tu pun aku dh fotostat(x de duit nk beli buku original)
  • Cuma x praktis jer lg
  • Bile la nak praktis?
  • Bile la nk start daftar kelas
  • Kebetulan pulak sofia pun nk blaja kt yamaha music school,maybe ak bley follow die
  • Kena cari masa yg lapang untuk aku belajar
  • Target aku,nak amik grade 8 dalam vokal,piano,theory(usaha tangga kejayaan)
  • Major vokal,Minor piano

Gambar di atas tiada kena mengena dengan tajuk ok!
kepada sesapa yg main double bass,jgn judge ape2 on this pic k,its just for fun,aku tau cara pegang bow sume salah,tp ak sja jer nk pose

Friday, July 24, 2009

UiTM H1N1

  • UiTM shah alam cuti sebab H1N1
  • Banyak lagi tempat di tutup sebab H1N1,tapi bt ape ak nk tau tmpt2 lain,i dont even care
  • H1N1 made my day even worse
  • Housemate aku di suspek
  • Masa dlm keadaan die di suspek tu,ak selamba jer minum air die with the same straw,makanan die with the same spoon.LoL
  • Nasib baik die x kena,klu x,Ak pn skali H1N1
  • Bosan kot ,tak tau nak buat ape
  • Umpama macam cuti x kena tempat
  • Its a Bullshit bitch

Wednesday, July 15, 2009

Semester 2

  • Tak sangka ak dh jadi senior,haha
  • Lain giler perasaan klu time jadi senior kt sekolah dgn Universiti
  • Bangga jer,hehe
  • Belajar pun makin susah
  • Lagu yang ak dapat pun mencabar giler
  • Masalah2 sekeliling
  • Makin akrab bersama teman2 serumah
  • Quite fun bile kt rumah sewa tu,Feels like rumah tu mcm rumah kedua plak
  • Kalau ade kt tg.malim,rasa x sabar jer nk blik shah alam
  • Aural skills damn hard(puke)
  • Kokurikulum on weekends,mcm palat jer
  • Nak online pun susah,sebab rumah sewa x de wifi
  • Busy,Busy,Busy

Thursday, July 2, 2009

Shah Alam,Here I Come

Hari ini aku balik Shah Alam.
Memang x sabar nak duduk rumah baru.
Excited bout it.
So,Lepas nie jarang la online,x mcm selalu.
And nk tgk transformers 2 with my bro,yahoo.

tema gambar ini adalah kembali ke universiti.LoL

Wednesday, July 1, 2009

Bye Bye Tanjung Malim

Sepatutnye aku balik shah alam ari nie,tapi ade byk yg menghalang,thats why la x jd.Aku sempat la gk jumpa my BFF's before aku balik shah alam.Im gonna miss u zainal and fatin.Huhu-sad mode-.Malam td Yus call aku,die ckp die dh cuci rumah sume,termasok la tandas.Thnks Yus.

Pstu die ckp aircond dkt rumah tu sejuk giler.hahaha.Itu la pn yg nk didengar.Haha.
By the way,thnks tau yus sebab cuci rumah,Esk ak smapi la Shah alam,dont worry k,ak pn risau gk ko tggl sorang2 kt rumah tu,dh la seksyen 17 terkenal dgn ragut,pukau,pecah rumah mcm2 lg la.So take care of yourself k.Cant wait nak blik esk.Yuhuu.