BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 26, 2009

Piano Lesson

  • Bile la aku nk start blaja piano
  • Basic theory dah ade sikit
  • Sofia pun dh ajar cara2 nak bermain
  • Buku sofia yg basic piano tu pun aku dh fotostat(x de duit nk beli buku original)
  • Cuma x praktis jer lg
  • Bile la nak praktis?
  • Bile la nk start daftar kelas
  • Kebetulan pulak sofia pun nk blaja kt yamaha music school,maybe ak bley follow die
  • Kena cari masa yg lapang untuk aku belajar
  • Target aku,nak amik grade 8 dalam vokal,piano,theory(usaha tangga kejayaan)
  • Major vokal,Minor piano

Gambar di atas tiada kena mengena dengan tajuk ok!
kepada sesapa yg main double bass,jgn judge ape2 on this pic k,its just for fun,aku tau cara pegang bow sume salah,tp ak sja jer nk pose

No comments: