BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, August 27, 2009

Ku Katakan Dengan Indah

Actually saja jer nak hantar video2 aku nyanyi,tak sedap mana pun,tapi untuk suka-suka jer.This is my first video untuk aku letak dekat blog aku,Actually the first video untuk aku letak sebenarnya lagu sepasang kurung biru,but then quality video tu macam haram,so tak jadi nak letak,aku save video tu as a draft,tak pe la,maybe next time aku re-made balik lagu tu then aku post dekat blog,sebab lagu tu lagu favourite raya aku.Dalam video nie aku nyanyi lagu peter pan,ku katakan dengan indah.Yang accompanied aku untuk lagu ni,Yus.Selalu nya bueh kaseh,Tapi dalam video nie yus plak,sebab time ni,bueh kaseh tengah praktis lagu dia untuk studio mid ter exam.Dalam video nie plak ade juga terselit2 suara2 atau bunyi2 aneh yg menjengkelkan daripada mister Paan.Geram betul aku dengan dia tu.But anyway all happen in this video is spontanious,so i hope u guys enjoy.

3 comments:

vivian said...

mussss!!!!gud luck for ur studio exam...love yah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mustafa Saearani Mohd Saaid said...

thnks yan.

Sarah.Rizar said...

mus!! t jom nyanyi dgn aku..kite wat video..hehehehe