BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, August 19, 2009

Rama-rama dalam perut(gementar)

  • Hello crazy bitch,lama giler x tulis ape2,busy mode.
  • Mid term studio exam and forum dh nk dekat,so takut giler.
  • I need to memorise the lyric,the melody,the dynamic and the accompanied,nasib baik accompanied dah ade.
  • Duit ptptn ak pun makin lama makin sikit,nasib baik aku manage duit aku btl2,klu x,mmg satu hari jer duit tu bleh hbs.
  • Actually byk gk bnda yg mengarut aku beli,wakaka.i dont want to mention ape yg aku beli and how much i spent for buy all the thing,biar jd rahsia,only my housemate know.aku rsa ak beli semua bnda2 tu pn actually its a investment.Tak menyesal pun.
  • I got my aural quiz test mark,its sucks.(geram giler)
  • Jumaat nie quiz theory,takut giler.huhuhu
  • This saturday is start la kn bulan puasa,x sabar giler nk puasa dan membuat amal ibadah(tipu jer sume nie)

Dari kiri B.K(bueh kaseh),Aciq Romero,Mus

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN,SEMOGA RAMADHAN ANDA MENJADI YG TERBAIK DRPD TAHUN LEPAS,AMIN

6 comments:

Shit-ToonS said...

ahahaha....sembang lebey....SLAMT BERPUASA!!!!!!!!!!..lol

Y M Hakimi said...

aciq menyemak je

AciqRomero said...

ye laa.
aku mmg suka menyemak.
i mmg xde tempat di hati korg.
:((

Mustafa Saearani Mohd Saaid said...

bongok acik

BK said...

ak encem.,.,.,B.K.,.,

yan tut.. said...

hahahaha...aciq dah lah kuat myemak...kuat mengambur lg!!!hahahaahhaah..