BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 22, 2009

Ramadhan datang lagi

dari kiri mus,yus,akmal gundam
  • First ramadhan ak celebrate dkt family aku
  • 3 org housemate ak x blik kampung,so diorang stay shah alam(yus,paan,akmal)muke diorang ade kt gmbr2 untuk post ak yg nie
  • Semalam my housemate semua pegi tarawikh kecuali aku,wakaka
  • Malam Khamis tu nasib baik sempat jalang2,haha(karaoke jer pun pstu makan donut big apple,itu pun kt shah alam jer)
  • Aku risau dgn markah theory music,aku harap dpt ok la result die
  • My studio mid term ari jumaat depan,wuahaha,takut nye.
  • Aku dah start blaja piano ari rabu lepas,quite hard but fun,rasa mcm x sabar jer nak masuk kelas untuk the next lesson
  • My housemate Azad,balik johor untuk amik kereta die,maknanye tiap2 mlm la kite sume bley pergi party
  • Aku plan esk ak nak blik shah alam kot,nak berbuka puasa dgn housemate aku plak

Mus&Paan sambil menikmati donut

6 comments:

Anonymous said...

yus kan tu?....gigi dia cam cirit aku...wakkakaka

Mustafa Saearani Mohd Saaid said...

tu paan la beb..

yan tut.. said...

o...x ajak pun org makan donut!!hihihi...cute noyohhh!!!

Mustafa Saearani Mohd Saaid said...

wakaka..
mmm,tadap3x

yan tut.. said...

gabuk makan pisang...t ko blanja aku 10 donut biar ko tbirak mbyr..hahahahha...

Mustafa Saearani Mohd Saaid said...

trbirak tu terberak ker yan?