BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 2, 2009

My First Experimentation Of My Masterpiece


Masa first time aku tengok baju ni,i was like,what the hell?bapak tak elok,pelik pulak tu,dah la colour dia oren,besar pulak tu,standard nigga jer yang pakai baju-baju jenis macam ni,baju ni aku nampak dekat wardrobe bueh kaseh,but then baju ni sebenarnya Paan yang punya.Memang besar giler babi,saiz dia aku rasa XXXXXL.Dalam beberapa minggu lepas tu,tiba-tiba jer idea aku datang untuk tangkap gambar semua housemate aku pakai baju yang sama with their signature pose.Dalam gambar ni aku nak tonjolkan macam back to basic in sophisticated way,aku tak nak menampakkan kesempurnaan,but then in,hype,young,and fun.LoL

Me,myself and I



Akmal


Azad



B.k(Bueh Kaseh)



Paan



Yus


Thanks to:-
  • Aku sendiri sebab tak de kerja
  • Akmal
  • Azad
  • B.k(bueh kaseh)
  • Paan
  • Yus

Actually aku saja jer nak letak gambar dekat bawah ni,LoLpadahal tak de kena mengena pun dengan tajuk,actually yang ni aku curi vivian punya.This message is for the ladies

6 comments:

Y M Hakimi said...

what????????
pad with wing... . .
tidur malam x risau lagi...
kotex kan ade

KHUNG said...

lucah...
gila sex...
mlm ni ON!!!

amoi trumpet said...

kelakar r korg
lagi2 yg kurus tu pakai
dah macam bapuk..
hakhak jgn marh yus
:D

Shit-ToonS said...

ahaahah...babik....aq gelak sakan dow tgk gamba ko ni...tetekk....aq nak order pad tiruan tu dua kotak..lol

Sarah.Rizar said...

bontot punye mus..pad yan ko rembat..hahaha :D

yus aku tgok da cm cicak je dgn baju carrot tuh..huahuahua..

Mustafa Saearani Mohd Saaid said...

U guys like it,ingin mewnjadi model untuk baju carrot,bgtau ak,nnti ak tangkap gambar korang.