BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 1, 2009

Hari Yang Melelahkan

Hello sahabatku sekalian.Kita jumpa lagi di dalam blog ak yang bapak palat dan huduh.Sebenarnye aku baru balik dari Damansara,Amik lappy aku,Dah la naik moto plak tu,dari Tg.Malim ke Damansara then dari damansara ke Klang,memang penat giler.Semalam x sempat nk post ape2.Ari nie ak post kn cerita ak utk ari ni dgn semalam.


Isnin:1-june-2009


Aku bgn pkl 12.45 klu x silap,sebab kwn ak dtg umah.Makhluk kat bawah nie nama die Zainal,die nie hantu sebenarnye.Wakaka.Klu x silap aku die baru balik dari sekolah kot jumpa mak angkat die,Cikgu Chemistry aku.Then die ajak aku pegi karoke and byr bill kt Tm point.Pastu amik Marka(Fatin) die kitaorg karoke skali.Seronok giler.Nari2 sume.Pastu aku pergi kedai mamak.Mamak 24jam(mamak singam),Klu time die jga kn,die bg kitaorg aym dlm kuah curry la ,thosai biasa die bt mcm thosai tisu,byr dgn hrga thosai biasa iaitu rm1.oo.Pstu gossip dgn kitaorg pasal Siti Nurhaliza la.Mcm2 die tau psal Siti.Kira siti ni memang FAMOUS la..Lps jer lepak mamak,kitaorg pergi Tasek Proton City.Tg.Malim,tu jer la pn tmpt yg menarik pn.Bosan kn.Pstu blik jer dr tasek proton,aku tidur umah zainal,mak die sporting giler,lawak plak tu.Pstu mlm tu kitaorg lapaq,then msak telur,pstu bt roti bakar.cool kn.



Zainal hantu(tgh call fatin)



TM point Tg.Malim


My Beloved Fucking Dammed Asshole School




Karaoke
(x byk sgt gmbr,sorry)


Mamak 24 jam
actually yg ni la singgam


The Lake Of Proton City


Masak Time(dapur umah zainal)












2.june.2009

Ari nie amik lappy kt Damansara,pstu pg rumah zainal jap kt klang untuk beradu.Masa on the way blik tu,kitaorg singgah jap kt Restoran Jejantas Sg.Buloh untuk makan.Zainal dgn Fatin mkn Burger king,ak mkan A&W,sebab nk mkn HORNY dog,LoL.Ak nk ucapkan terima kaseh teramat sgt kt korang sebab sudi teman aku pg amik lappy ak,dh la jauh plak tu kn,bernanah juboq masing2,naik moto kn,fhm2 jer la.Jasa korang akn ku ingt smpai ak menutup mata.Bff(best fucking friends)for ever.


Love both of you



Mustafa Saearani Mohd Saaid

His Name Is Mustafa Saearani

Whaddup guys..

nama aku mustafa bin saearani..
19 tahun klu 20.june nie...
study dkt uitm s.alam
amik kos muzik major in vocal..
kenapa aku amik kos muzik?
sebab muzik can express ourself through the melody..cool kn


Actually gambar nie msa aku perform utk forum aku,but i think i didnt make a good job at that time(nasib baik lulus),tp nk bt mcm mn,bnda dh lps,tp ak janji kt diri aku yg i will make a better performance on the next sem,i hope i will,and i want say a million thanks to adsone,sebab accompanied aku at that time,thnk u so much and i really appreciated it.he is a great pianist and vocalist too.and to my friends yg berjuang on that day,viviannie,ekin,adam,and man,u guys did very well at that time too,u guys rock the house(LoL),make a vocal student proud ok!!
Next semester aku minta adsone tolong ajarkan piano and die ckp "boleh ba kalo ko mus"(dialek sabah).thank god the answer is positive,yahoo..bestnye dpt blaja piano.Sekarang aku tgh cuti semester,memang boring,x bt de bt ape2 aktiviti.selain menunggu result yg akn keluar,dan menunggu keputusan kolej yang ntah bila2 akan keluar,bengang betul.macam cilakak.


Gambar2 yg kt bawah ni sume ialah gambar2 ak msa semester 1 sebagai student Music kt Uitm.

Puteri Gunung Ledang The Musical Season 3



One In A Million Season 3(blur)





Malaysian Music Class


Puteri Saadong at DBKL Kuala Lumpur


Malaysian Philharmonic Orchestra

Last Paper:Music Theory

actually nk upload lg gmbr2,tp x larat la,huhuhu,thats it for today..