BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 4, 2009

The Funny Tragedies

Semalam masa aku tgh main internet,mak aku dapat fon call daripada kakak aku,Die ckp husband die patah jari kelingking.I was shocked at that time,tapi nak buat macam mana,dah nasib kan.Klu x silap aku,jari die patah sebab time tu die ade bt muay thai action kot,LoL.Then pergi la melawat die kt Ampang Puteri.Condition die x la teruk sgt,actually masa kitaorg sampai tu,die baru lps operation,kesian.

Ampang Puteri Hospital

Masa kt Wad


Pesakitnye(my brother in law with my sister)


Sedap Choclate nie,you guys should try,rasa mcm ferrero


View dari Ampang Puteri



Sebaik saja aku sampai rumah,Fatin call,die ckp jom la lepak kt taman.Datang sekarang!!ak pn start moto then terus pergi taman.Sampai2 jer taman,i saw a CHEAP MALAY DRAMA,LoL.Fatin throwing something tp aku x tau ape benda tu.Pastu si fatin cerita la,actually ak copy blik lepas fatin komen aku.This is actually the real story.




Fatin 'The Witch Wannabe' Says:
(cerita sebenar drama yang berlaku adalah begini;zainal mintak permision aku untuk isap rokok.then dia kuar kan kotak rokok dia.dengan kuasa veto yang ada di tangan aku,apa lagi aku pun hambik la kotak rokok tuh.then aku kuarkan dua batang rokok, patahkan.selebihnya kotak itu aku campak [thats the part where u just arrive) dan tercampak la skali gelang yang aku pakai.masih tidak puas hati, aku gi kat kotak rokok yang telah dicampak tadi dan pijak lenyak hantam kasi hancur sama itu rokok.)actually fatin nie suka warna pink,thats why la die pya text colour pink.

funny gk sebenarnye cite die.Pstu kebetulan tika pn ade,die lepak sekali,Lama gk la x jmpa die,dulu die SEXY MOMMA,sekarang bertudung labuh,hehehe. This are the picture yg sempat aku and fatin snap.

Me,Myself and I(credit tu Fatin)


Tika(SEXY MOMMA) and me


Zainal and Fatin
(Selepas kejadian Pijak memijak rokok berlaku)

itulah cerita aku hari nie.Kesimpulannye kn dari keseluruhan cerita aku nie,Jaga diri,jaga badan,jaga kesihatan.Amalkan lah cara pemakanan yang sihat,jgn jd macam aku,tgh malam jer makan,buat french toast la,spaggeti la,maggi la,mana x gemok.So jaga la diri anda sebelum anda dijaga oleh DATO'/DATIN/TAN SRI