BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 7, 2009

Famous Amos

Actually ak sja jer nk post benda ntah ape2 ari nie,hmm,ak asyik2 kena perli jer dlm blog kwn ak nie,nie die pya url,http://shittoons.blogspot.com/,actually die nie Best Fucking Friend ak.X phm btl ak,runsing dibuatnye.Tapi ak x take it seriously,sebab aku tau yg die Suka main2.Actually yg die post tu ade gk betulnye,LoL.Sape yg x nk jd Famous,semua org nk kn.Tapi ade sesetengah tu bila dh Famous,diorang rasa menyesal sebab diorang nk blik life diorang yg mcm dlu,for being an ordinary person.Tapi kenapa ek bleh jadi mcm tu? Ini adalah diantaranye.


1.Worst Case Scenario Caught on Picture(LoL)


2.Sape yg dpt kawan mcm palat,sat gi bila tgh minum,clubbing,mabok,or time tu plak terSTONER,then kawan yg palat nie pg SNAP,pastu sebarkan kt internet(Lately byk berlaku kt malaysia)(video mawi stone,x tau btl ke x)



http://www.youtube.com/watch?v=9lArlF9ctpY


3.Papaazzi everywhere(Rihanna dengan Chris Brown Kt KFC Tg.malim)



4.Nak bersosial lebih2 pn x bleh,cuba klu time jadi org biasa dulu,x de pn kluar paper di cop liar ke ape ker,ni klu dh jd celebrity,dicop plak mcm Paris Hilton,Lindsay Lohan,Britney Spears,Kesian kn.Ape salah nye sekali sekala having fun(actually time nie diorang on the way nak mandi sungai canai)




In my oppinion, memang susah bila dh jadi famous,This is what they pay for being famous.



Actually lps beberapa minit,fatin ada komen,this is what she said:-
hahahaha...kfc tg malim, sungai canai..damn tanjong malim is feymes among hollywood celebrities..wooo!(sebenarnya britney ngan hilton bff aku, diorang slalu come over to my house and lepak2 togetherrr.. Doin lesbo stuf.. its kinda fun)