BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 29, 2009

Rumah Sewa(Luar Flat Dalam Kondo)

Hello2.Dah lama giler x post ape2,busy sikit la.Biasalah nk buat preparation untuk masuk semester baru kan,dah la x dpt kolej,so kitaorg kena cari umah sewa.Hari isnin lepas,me and my friends,yus dgn paan dah deal dgn orang rumah nie nama die En.Hisham bitch.Sampai jer shah alam,kitaorg terus naik bas ke seksyen 17.Then i call my friend,sofia lepak sekali kt 17.Nak dijadikan cerita,Yus pn call la En.hisham nie,lps tu die kta tggu lg 5 minit nnti die call blik.After 30 minit,die x call2 pn,then yus pn call la die blik.Pstu die ckp rumah yg dekat 17 tu x de plak,yg tinggal kt 19 jer,OMG,19 tu jauh kot.Lantuiy(mencarot bahasa cine,mksd die penis).

Time tu kitaorg memang dh cuak giler,dh la dtg dr jauh,then x de hasil ape2,quite sad la.Pastu sofia cadangkan kitaorg tgk2 dulu area2 seksyen 17 mana tau ade kosong kn.Kitaorg pn pusing la punya pusing,area2 rumah teres memang dh x de la,Then kitaorg usha rumah flat plak.Ade 2 rumah untuk disewa,Time tu memang rasa lega skit la.Pastu kitaorg call owner kedua2 rumah tu.Rumah yg first kitaorg call,die x terima lelaki klu nk ddk rumah die,Nasib baik la yg second one tu terima lelaki sebagai penghuni rumah die.

After 25 minit owner rumah pn dtg.So kitaorg check2 la rumah tu kn.Seriuosly its unbeleivable.Memang cool giler rumah tu.Luar flat dalam kondo kot,LoL.Ade aircond,dapur,full kabinet kt dapur,then tandas die pun bersih.So kitaorg decide blik nk ke x rumah tu kn,then the answer is YES. Thnks tu Sofia jga la sebab bawa kitaorg usha2 rumah.Klu x mmg x tau la ape la nasib kitaorg.Homeless kot.nnti klu sempat ak upload kn gmbr rumah tu.

Tak tgk lagi Transformers 2.HuHuHu.