BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 24, 2009

UiTM H1N1

  • UiTM shah alam cuti sebab H1N1
  • Banyak lagi tempat di tutup sebab H1N1,tapi bt ape ak nk tau tmpt2 lain,i dont even care
  • H1N1 made my day even worse
  • Housemate aku di suspek
  • Masa dlm keadaan die di suspek tu,ak selamba jer minum air die with the same straw,makanan die with the same spoon.LoL
  • Nasib baik die x kena,klu x,Ak pn skali H1N1
  • Bosan kot ,tak tau nak buat ape
  • Umpama macam cuti x kena tempat
  • Its a Bullshit bitch