BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 22, 2009

Ramadhan datang lagi

dari kiri mus,yus,akmal gundam
  • First ramadhan ak celebrate dkt family aku
  • 3 org housemate ak x blik kampung,so diorang stay shah alam(yus,paan,akmal)muke diorang ade kt gmbr2 untuk post ak yg nie
  • Semalam my housemate semua pegi tarawikh kecuali aku,wakaka
  • Malam Khamis tu nasib baik sempat jalang2,haha(karaoke jer pun pstu makan donut big apple,itu pun kt shah alam jer)
  • Aku risau dgn markah theory music,aku harap dpt ok la result die
  • My studio mid term ari jumaat depan,wuahaha,takut nye.
  • Aku dah start blaja piano ari rabu lepas,quite hard but fun,rasa mcm x sabar jer nak masuk kelas untuk the next lesson
  • My housemate Azad,balik johor untuk amik kereta die,maknanye tiap2 mlm la kite sume bley pergi party
  • Aku plan esk ak nak blik shah alam kot,nak berbuka puasa dgn housemate aku plak

Mus&Paan sambil menikmati donut