BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 25, 2009

Menjelang Studio Exam Di Fakulti Muzik

  • Kalau dekat fakulti aku,time studio exam memang ramai giler orang dekat fakulti,kalau time hari2 biasa tu,memang harapan r nak nampak orang.ade tu ade la,tp sikit jer la orangnye
  • Lepas tu,kalau time studio exam,semua kelas cancel kecuali bel dgn ctu,sebab bel dengan ctu kan subjek under uitm,kalau macam subjek muzik kn subjek under fakult
  • Memang jelas kelihatan la fakulti muzik tu alive walaupun dah mlm
  • Aku pun saja jer nak menyibuk dekat fakulti tu di malam2 hari,memang meriah giler r
  • kalau vocal students x payah nak praktis kt studio segala bagai,sebab kitaorg boleh praktis dekat mana2 even di tepi2 jalan pun ok,cuba korang imagine ek orang main double bass ker tuba ker dekat tengah2 jln,bukan psycho ker namanya tu.

  • Kawan aku,Sarah.Die asalnye main piano,Lepas tu dia plan nak tukar vokal but then now,shes playin cello,agak style juga la die main cello
  • Bile aku tgk die main cello,rasa mcm interest giler utk main cello
  • Aku rsa mcm nk blaja jer cello as a minor instrument besides piano,sebab piano kan memang ade connention dgn voice
  • Aku nak simpan duit la,nk beli cello,hehe
  • Tapi first of all ak kena mahirkan la piano dulu sebelum nk move on ker another instrument
  • Exam aku hari jumaat nie,aku risau sangat sebab lagu tu tinggi juga la,Lepas tu vokal exercise,vokal exercise memang tinggi giler note dia,huhu,takut pecah jer suara
  • Ape2 pun good luck for me untuk studio exam.all the best mus.

LoL..