BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, August 26, 2009

Tukar Instrument

Aku makin,Keliru

  • Tak tahu la kenapa tiba2 pulak terdetik di hati aku untuk tukar instrument
  • Mungkin aku tengok kawan aku main cello kot,lepas tu aku try main cello dia pulak,terus jer jatuh hati dekat cello,rasa macam lain jer,tak macam bile aku try instrument2 yang lain,aku rasa macam biasa jer,tapi bila dengan cello,rasa macam fall in love with someone
  • Tapi bila difikir-fikirkan balik,banyak akibat dia kalau nak tukar instrument,contohnya nanti tak boleh grad on time,tak boleh showcase on time,dan banyak lagi la
  • So bila dah fikir masak-masak,i think i need to stick on vocal jer,but then still confuse lagi,LoL,tapi tak apa la,i can take cello as a minor instrument,so theres nothing for me to worried about,belajar jer semampu mana yang boleh.

Aku dan Steffie aka Khung