BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 2, 2009

My First Experimentation Of My Masterpiece


Masa first time aku tengok baju ni,i was like,what the hell?bapak tak elok,pelik pulak tu,dah la colour dia oren,besar pulak tu,standard nigga jer yang pakai baju-baju jenis macam ni,baju ni aku nampak dekat wardrobe bueh kaseh,but then baju ni sebenarnya Paan yang punya.Memang besar giler babi,saiz dia aku rasa XXXXXL.Dalam beberapa minggu lepas tu,tiba-tiba jer idea aku datang untuk tangkap gambar semua housemate aku pakai baju yang sama with their signature pose.Dalam gambar ni aku nak tonjolkan macam back to basic in sophisticated way,aku tak nak menampakkan kesempurnaan,but then in,hype,young,and fun.LoL

Me,myself and I



Akmal


Azad



B.k(Bueh Kaseh)



Paan



Yus


Thanks to:-
  • Aku sendiri sebab tak de kerja
  • Akmal
  • Azad
  • B.k(bueh kaseh)
  • Paan
  • Yus

Actually aku saja jer nak letak gambar dekat bawah ni,LoLpadahal tak de kena mengena pun dengan tajuk,actually yang ni aku curi vivian punya.This message is for the ladies