BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, September 12, 2009

Excitement Week

Banyak giler perkara yang menarik dalam minggu ni.Kakak aku dah melahirkan anak die yang pertama,its a baby girl.Nama die Faridatulhusna.islamic giler kan.Aku suruh kakak aku letak MARY kt tengah-tengah nama die pastu kakak aku ckp MENGARUT LA AWAK MUS!?aku rasa sedap ape,FARIDATUL mary HUSNA,LoL.Raya pun nak dekat kan,mungkin itu yang membuatkan lagi seronok kot,tapi sebelum aku nak tempoh hari raya tu banyak juga la halangan yang terpaksa aku tempohi,Contohnya:

  • exam mid term koir
  • exam mid term bel
  • exam mid term ctu
  • exam mid term malaysian music
Hari jumaat lepas aku dan seluruh warga badge part 2 diploma muzik berbuka puasa di McDonalds seksyen 3 bersama-sama lecturer yang di sayangi.Yang rajin anjurkan benda-benda macam ni budak-budak perempuan la,sape lagi kalau bukan Sofia,Hawa,Fatin.Thanks to Miss Kat,En.Zakey,dan En.Yazid.Actually ramai tau lecturer yang yg kitaorang ajak tapi make it cuma 3 org jer,mungkin lecturer-lecturer yang lain busy kot bersama keluarga masing-masing.The best part is their sharing their experience,pahit dan manis diorang as a student same like i do.Aku duduk dekat dengan Miss Kat so die bercerita la experience diemasa die diploma,degree,master sume,Yang paling best masa dia cerita when shes at New York dulu for further her master,I think shes really inspired me a lot.Impian aku sebenarnya nak further study dekat New York tapi belum tercapai lagi.Only my close friends know how im obssessed about New York,Macam bongok jer kan.Tapi itu la pembakar semangat untuk aku berusaha dan berjaya.atleast ade something yang boleh kita motivate kan untuk diri kita,betul tak?

So having a talk to Miss Kat is really a big pleasure for me.Actually Lady Gaga,Mary kate and ashley olsen and ada few names yang Miss kat sebut tapi aku tak ingat,actually they are in the same University.Banyak lagi yang Miss Kat cerita tapi tak larat pulak nak tulis kat sini sebab banyak sangat,bayangkanlah dari pukul 6 lebih sampai pukul 9.30 kitaorang lepak kat McD tu.I want to thank to Miss Kat sebab banyak bagi kata-kata semangat untuk kita terus berusaha dan berjaya,i really appreciate it.


Majlis Berbuka Puasa Di McD