BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 12, 2010

Music Theory

Quiz Music Theory tadi macam SUCKS..!?=(

Esok pulak keyboard skills dengan Presentation for Music Technology,Tak sabar nak habiskan semester ni.weeeee=)

Sunday, April 11, 2010

KEYBOARD

Hello peeps,its been a long time dah tak update blog ni.Busy la lately.Studio exam dah nak dekat,Final written exam pun just around the corner,cuak kot.Next week plak ade exam music theory and keyboard skills.Nasib baik dah praktis keyboard.Theory pulak,hmm,susah der.haha.
Semalam tercapai juga hajat aku nak ada keyboard,oweee.happy giler.So bila dah ade keyboard nie aku kena rajin praktis.Aku punya target bila umur aku dah 25 ,aku dah ade piano gred 8,tak pun selewat-selewatnye 28,kalau tak,i will punish myself,And then theory with vocals skali gred 8,Kalau ade gred baru senang sikit nak mengajar,lepas tu boleh la accompany orang perform,Itu matlamat yang aku kena laksanakan,kalau tak tercapai matlamat tu,what i can say is MUS IS A FUCKING LOSER.So better start now,jangan malas.And I want to say a milllions of thanks to my mum sebab belikan kita keyboard.I luv u.hehe


YAMAHA PSR E-413