BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 23, 2010

Cuti-Cuti

Cuti pun dah nak habis,cant wait untuk balik shah alam.Sepanjang cuti semester ini,banyak pengalaman-pengalaman yang aku tak boleh lupakan.Ada pahit,ada manis,ada masam,ada hanyir,ada busuk,ada bau petai,macam-macam lagi la,Tapi yang ak senaraikan ni yang manis jer la,yang tak elok-tak elok tu nak buat apa.

  • Nyanyi koir untuk konvo,plus nyanyi untuk kombo(1 lagu jer la,but its fun,Please please please,kamu jangan nakal)haha.
  • Join koir untuk Azharina untuk Gah 1,lagu rawan.Plus aku jadi employers untuk Rteez de chorale for tenor vocalist in choir group.Seba sedikit tentang Rteez de chorale:
Rteez de chorale is one of the Sub-sequence in RTeeZ Protainment.Beside that, our company Goal is also on Event Productions & Management, Artists Agent, RTeeZ Voicing Group (RVG), Music Classes and any Consultancy Services about Event n Performances.So, feel free to contact us in anytime n anywhere. "Ensuring You The Best of Product with Reasonable Price" :))kalau berminat check the details below:
General Manager:Mr Mohd Khairy Leman
Booking Agent:RTeeZ PROTAINMENT
Press Contact:+6013 - 230 7300

  • Pointer aku pun still ok walaupun naik 1 jer.
  • I just got my own blackberry,and now im waiting for macbook(berabad agaknye nak dapat)
  • Dan yang paling penting no celebration for my birthday this year=(
Next semester aku nak lebih bersemangat,dan yang paling penting,aku nak dapat DL.Aku nak tgk Toy story 3,until now tak berkesempatan,Argghh=(


3 comments:

sarah munira said...

err yu...ai nak join rteez u bole?
hahahahahakkkk!!!
punya laaa ber abad aku tgu ko nk update blog.hahahahaaa

Anonymous said...

Biasa la sarah,artis mmg mcm tu,busy la.haha.
-mustafasaearanimohdsaaid-

sarah munira said...

hahaha...
omg aku ade member artis laa..
hehehehehe