BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 8, 2010

Power Rangers Mighty Morphin


Sekarang aku dekat library Intec.Sebab aku kat library bukan nak baca buku yer,tapi nak download cerita Mighty Morphin Power Rangers,Season 1,Season 2,and Season 3.Cant wait to watch bebeh.Aku memang suka giler power rangers.Boleh dikatakan my all time favourite cartoon la.Dulu arwah ayah aku selalu belikan action figure dia,tapi sekarang ntah kemana semua action figure tu,Sayang kot.And then masa tadika,beg pun power rangers,Aku masih ingat lagi colour beg tu,colour die baby blue*so sweet*

Sampai sekarang aku still collect power rangers punya action figure,Especially dia punya Morpher,tapi lately power rangers punya rupa dah tak style dan pelik-pelik.Thats then reason why aku dah kurang beli power rangers punya action figure,tapi kalau morpher pulak it depends,kalau morpher tu style aku beli.Sampai sekarang aku still mencari Mighty Morphin punya morpher dengan Dino Megazord,Dulu bapak aku tak nak beli dino megazord sebab harga dia time tu dekat 2 ke 3 ratus,memang tak la kan.

Tunggu la nanti kalau aku free,aku pergi New york (angan-angan tinggi,haha)pergi Toys r Us,beli Dino Megazord 2010,harga die boleh tahan la,tak la mahal sangat around $50.and then yang menyedihkan zord tu hanya dijual di America sahaja,hampa hatiku.Tapi apa-apa pun terubat la juga rindu nak tengok Mighty Morphin Power rangers for the whole season.

RED RANGER RULES.