BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 24, 2011

In Celebration of The Voice (Voice Recital)

That was my first time perform solo.Selalunye koir jer.Memang fun la.Memang enjoy giler malam tu.Masa turn aku untuk perform tu,memang nervous giler la,Hanya Allah jer yang tau,Susah la nak control perasaan tu,Aku harap perasan gementar tu kalau boleh hilang terus,tak nak ada dalam diri nie.Nasib baik masa tengah perform tu tak nampak orang.Dan yang mengejutkan aku Syafinaz pun datang juga,nasib baik aku tak tau,Lepas aku perform tu baru aku tau yang dia ada.Kepada kawan-kawan aku yang hadir pasa malam tu.Thank u so much ek sebab sudi hadir,walaupun aku perform tak la bagus mana pun;-)




2 comments:

mira said...

gile aa perform! tade vids ke? nak tgk! :)

Mustafa Saearani Mohd Saaid said...

ade video,tp ak perform x elok,segan,haha