BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 12, 2011

Final Popular Music Ensemble-Fallin by Alicia Keys

Selesai sudah exam final untuk popular music ensemble hari selasa lepas.Alhamdulilllah,semuanya berjalan dengan lancar eventhough i made a few mistake,tapi aku sangat berpuas hati,Susah kot nak cari Swagga Nigga ni.My group perform lagu Fallin by Alicia Keys.My Band terdiri daripada:

Mus-Vocal
Adam-Guitar
Indra-Guitar
Am-Bass
Mat-Drum
Sofia-Violin
Sarah-Cello

video

Selepas Exam:



p/s:Congratulation Mr.Patrick sebab dah nak kahwin bulan 5 nanti.Dia punya bakal isteri bukan calang-calang yer,Anak kepada tauke MYDIN.Kayo tu.Dan yang terakhir,kalau rajin,komenlah video tu yer=)

Monday, April 11, 2011

Talking To The Moon Cover by Mus


video

p/s:Sorry sebab terpaksa cut dekat bahagian last tu.Video ni direcord pada hari Ahad on 3.4.2011,esoknye me and my friend yang main gitar tu ada exam koir,Tapi gagah juga nak buat ni.I dedicatekan lagu ni kat Ann Aisyah and to all my beloved friends.Please leave a comment ok=)

Final Percussion Method

This is my group punya performance tajuk lagu dia Sibaya.Dalam group ni,Im playing Marimba.Why I choose marimba,sebab note untuk marimba dalam lagu ni ialah semibreve,lol.Dalam kelas Percussion Method ni,I really had much fun,sebab kelas dia relax and entertaining.Dan video dibawah ini adalah exam final kitaorang untuk percussion method ni=)

video

Monday, April 4, 2011

Born This Way Cover By Mus

Macam ni la jadinya kalau tak serius bila tengah record,but anyway,I hope u guys enjoy=)

video

P/s:Talking To The Moon is Coming Soon=)

Saturday, April 2, 2011

Konsert Opera Hidup Wings & Nikon coolpix L120

Semalam lepas balik daripada makan malam i got text messaging from Kak Ina berbunyi:

"Dear Choir mmbers.. We hv a new project on 28th april - 1 may 2011 ..We will backup awie 4 his concert.. 3 songs only.. If u r interested.. Do reply me ur name n ic no by 2nite..Tq..Ps*only by intivitation"

Pergh memang tak kan tolak la kan,walaupun aku tak minat sangat awie,Tapi pengalaman tu,Dekat Istana Budaya pulak tu.Cant wait.

p/s:Boleh aku simpan duit sebab aku nak beli Nikon coolpix L120=)