BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 27, 2011

Juara Koir MPSJ & Mega Bakti Siswa UPM 2011

Yeah we win the Choir Competition.Pesaing dia boleh tahan juga hebat,Dalam hati aku cakap mungkin dapat nombor 2 or 3 la kot,Sekali Johan,memang melompat la time tu.Tapi masa seminggu sebelum pertandingan tu memang stress la,latihan die pada aku quite hardcore,dengan ramai tak datangnya masa latihan.Tapi its end up very well.So i want to thank to our Miss Conductor Kak Rai kerana membimbing kitaorang,Dan tak lupa juga kepada lecturer aku Miss Faezah Hamdan.So lepas ni boleh makan durian=)


BIla Cinta Cover by Me

Lagu ni dah lama record dah.Daripada tersimpan,lebih baik post jer.


p/s:Jangan hiraukan mimik muka yang aku buat sepanjang video ni berjalan,Memang nak mintak penyepak jer.